کد خبر 100743
تاریخ انتشار: ۲ اسفند ۱۳۹۰ - ۱۹:۳۴

رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام با اشاره به اظهارات راشد الغنوشی مبنی بر اینکه مدل حکومتی ترکیه را بر مدل حکومتی ایران ترجیح می‌دهد، اظهار داشت: در چند روز گذشته از مصر خبری رسید که برای من سخت تر از اظهارات راشد الغنوشی بود، چرا که برخی از مساجد مصر ایران را متهم به حمایت از علویان سوریه علیه اهل سنت این کشور می‌کنند.

به گزارش مشرق به نقل از بازتاب، آیت​الله هاشمی رفسنجانی در دیدار با اعضای جبهه مردم‌سالاری گفت: حضور مردم از ارکان پیروزی انقلاب اسلامی بوده و چنانچه در همه شرایط مردم در عرصه حضور داشته باشند بقای نظام تضمین می‌شود.

هاشمی اصلی ترین عرصه حضور مردم را عرصه انتخابات دانست و گفت: در ابتدای پیروزی انتخابات مردم خودجوش و بیش از 90 درصد در پای صندوق های رای شرکت می‌کردند. در شرایط کنونی تمامی تلاش‌ها باید به گونه‌ای باشد که حضور مردم در پای صندوق‌های رای که نماد مردمی بودن نظام است افزایش یابد و مسئولان و دست‌اندرکاران انتخابات از نگاه جناحی و باندی پرهیز کنند.


وی از اعضای جبهه مردم‌سالاری خواست تا از آسیب‌های بداخلاقی‌ در انتخابات خودداری کرده و چنانچه دیگران بداخلاقی‌هایی داشته باشند شما در اخلاص و ارزش‌های اسلامی پایبند باشید.

رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام با اشاره به اظهارات راشد الغنوشی مبنی بر اینکه مدل حکومتی ترکیه را بر مدل حکومتی ایران ترجیح می‌دهد، اظهار داشت: در چند روز گذشته از مصر خبری رسید که برای من سخت تر از اظهارات راشد الغنوشی بود، چرا که برخی از مساجد مصر ایران را متهم به حمایت از علویان سوریه بر علیه اهل سنت این کشور می‌کنند. ما باید در برنامه‌ریزی‌ها و موضع‌گیری‌ها دقت لازم را به عمل آورده و موازین شرعی و اسلامی را رعایت کنیم تا بتوانیم الگوی مناسب و مطلوبی برای جهان اسلام و سایر کشور‌ها باشیم.

در ابتدای این دیدار مصطفی کواکبیان، رئیس جبهه مردم سالاری، گزارشی از نحوه شکل‌گیری این جبهه ارائه کرد و مجید محتشمی در خصوص مبانی فکری این جبهه نکاتی را مطرح نمود.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

نظرات

  • انتشار یافته: 4
  • در انتظار بررسی: 0
  • غیر قابل انتشار: 0
  • ۰۹:۵۷ - ۱۳۹۰/۱۲/۰۳
    0 0
    جناب آقای هاشمی، برای من سوال است که در سالهای اخیر چرا تنها موضوعات نگران کننده به گوشتان می رسد. اینکه یک رهبر اهل سنت مدل یک کشور سنی مذهب را بر یک کشور شیعی ارجح بداند آیا چیز غریب و نگران کننده ای است؟ فراموش کرده اید که تا همین چندی پیش دعوای میان شیعه و سنی چه میزان عمیق و خطرناک بود؟ آیا به نظر شما همینکه این بنده خدا ایران شیعی را یکی از دو الگوی حکومتی مورد نظر کشور خود در نظر گرفته صرف نظر از اولویت بندی اش جای خوشحالی ندارد؟ ضمنا خود حضرت آقا نیز فرمودند که انتظاری نیست که آنان عینا مدل حکومتی ما را پیاده کنند. محور اصلی حکومت ما ولایت فقیه است و آنان.... اما اینکه برخی مغرضان در مساجد یک کشور علیه ایران سخن پراکنی کنند چیز تازه ای نیست. مهم این است که قلوب عموم مردم آنجا به ایران و خصوصا مقام ولایت نزدیک است و این در سفرهای مستمر آنان به ایران کاملا مشهود است. این ولایت پذیری است که باید دغدغه اصلی ما در این روزگار باشد و در پی آن الطاف دیگر الهی نیز سرازیر می شود که یکی الگو بودنمان برای دیگران است.
  • mj ۱۰:۳۲ - ۱۳۹۰/۱۲/۰۳
    0 0
    بارک ا... ، حالا شد ، همه متوجه شدیم بدون هاشمی جایی نمی تونیم بریم.
  • علی ۱۳:۵۱ - ۱۳۹۰/۱۲/۰۳
    0 0
    کسی انتظارحکومت از نوع ایران را ندارد هرکشوری خودش جایگاه خودش را درجهان اسلام مشخص میکند البته این جایگاه باید برخواسته متن مردم باشد مصر فاصله زیادی تارسیدن به جایگاه واقعی خودش داردالبته بایدهوشیار باشند تامنحرف نشوند
  • علي ۱۴:۳۶ - ۱۳۹۰/۱۲/۰۳
    0 0
    از جمله ارزشهاي والاي اسلام احترام بزرگتر ومخصوصا رجل روحاني مي باشد به خاطر اختلاف عقيده اين ارزش را پايمال نكنيم كينه و حسد و بد بيني از فرهنگ اسلامي به دور است

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس